דירת תמ"א תוספת ממ"ד חדר ומרפסת.
עקרון ההפרדה, –
שימו לב כמה אנשים יכולים לפעול בחלל המגורים.
אדם 1 במטבח שוטף כלים, אדם 2 על הספה. שניהם עם הגב אחד לשני. אדם שלישי בפינת העבודה עם הגב לשניהם. אדם רביעי יושב באי עם הפנים לכוון המטבח. אדם חמישי שישי ושביעי יושבים בפינת האוכל ומרוכזים באכילת פסטה בולונז.
עקרון ההפרדה מאפשר הרבה סוגי פעילויות בחלל משולב אחד. עם הפרדת מבטים וכווני ישיבה, למקסימום תחושת פרטיות.
ניתוח התנועה. –
שידת כניסה למפתחות מחכה בכניסה.
מטבח צמוד לכניסה מאפשר הכנסת שקיות מהסופר ישר מהדלת למקרר.
מטבח קרוב לכניסה תמיד יהיה אופציה מועדפת מאשר לעשות מסע רגלי עם שקיות מטפטפות מהסופר למטבח מרוחק.
קומפקטיות-
פינת אוכל צמודה לאי במטבח. תכנון זה חוסך במקום נפרד מהמטבח, עבור פינת האוכל והופך אותה לחלק אינטגרלי מהמטבח.
רותי קידר | אדריכלית ומעצבת פנים
מומחית במיקסום חללים קטנים שחולמים בגדול
לקבלת מידע על תהליכי המקסום –
קטיה סדצקי מנהלת משרד
עיצוב ובניית האתר: ספיר בנדה דיזיין – עיצוב אתרים ודפי נחיתה
visibility_offהשבת את ההבזקים
titleסמן כותרות
settingsצבע רקע
zoom_outזום (הקטנה)
zoom_inזום (הגדלה)
remove_circle_outlineהקטנת גופן
add_circle_outlineהגדלת גופן
spellcheckגופן קריא
brightness_highניגודיות בהירה
brightness_lowניגודיות כהה
format_underlinedהוסף קו תחתון לקישורים
font_downloadסמן קישורים
אני שונאת מסדרונות ולכן אני משתדלת לתכנן בהם אחסון, או פינות ישיבה, או לקצוץ את המסדרון בצד אחד כדי שיהפוך אלמנט שניתן להסתובב סביבו. מסדרון עם אחסון מבטל את ההליכה הסתמית והלא מנוצלת בתוכו, וכך הופך לאזור יעיל ושימושי. יצירת מעברים משני צידי המסדרון אף היא מבטלת את תחושת המסדרון, משום שהיא יוצרת אנרגיה סיבובית סביבו.